Uncategorized

Új Alfa Romeo Spider és Mazda MX-5 Spied

Ezek az első képek arról, hogy mi lesz az új Mazda MX-5 és az Alfa Romeo Spider, miután egy teszt öszvér, amely mindkét modellt alátámasztja, Michiganben.
Alfa Romeo és Mazda ez év elején aláírt egy megállapodást, ahol a Mazda felépíti az új Alfa Romeo Roadstert a következő MX-5 platformon.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Alfa Romeo pók 2015 -ben esedékes
• 2014 Mazda MX-5 kiadási dátum és ár
Ez a teszt öszvér valószínűleg az Alfa 4C -ből származó 1750 TB -os motort használja, amely az új pók motorháztetője alatt megtalálható. Az 1,75 literes négyhengeres motor 237 lóerővel, és mivel az ALFA mérnökei egy 1000 kg-os keretkertet céloznak meg, a póknak hasonló teljesítményfigurák lehetnek, mint a 4C-hez.
Az energiát egy kettős tengelykapcsolóban továbbítják, a „TCT” Paddleshift sebességváltóval, ami 4,5 másodperc alatt 0-62 mph-t jelent.
Az ALFA alternatív motoros lehetőségekkel is kínálja a pókot azok számára, akik nem akarják ezt a teljesítményt. A Giulietta-ból származó 1,4 literes TB Multiair motor két formában-119 lóerő és 168 lóerő-szintén feltételezhető, hogy rendelkezésre áll. Ezeket a variánsokat valószínűleg hatfokozatú kézi sebességváltóval felszerelik.
Időközben a Mazda először fontolóra veszi az MX-5 dízelmotorral való felszerelését, de várhatóan egy új, 130 lóerős 1,6 literes benzinmotor, amely a SkyActive technológiát tartalmazza, várhatóan a csoport válogatása.
A hatfokozatú kézikönyv alapkivitelben van felszerelve, az automatikus lapátváltási opció lehetőségével. Az Alfa Romeo -hoz hasonlóan a Mazda is reméli, hogy eléri az 1000 kg -os SUB -Kerbweight -ot, ami körülbelül 150 kg súlycsökkentésre utal. Ennek csak félénknek kell lennie az MX-5 eredeti, 940 kg-os kertjeitől, amikor 1989-ben bevezették.
Nem valószínű, hogy az MX-5 forró verziója, amely az Alfa Spider-rel versenyezne az 1750 TB-os motorral. A Mazda elsődleges hangsúlya jelenleg a súlymegtakarításra és a CO2 -kibocsátás csökkentésére irányul a Skyaktív technológián keresztül.
Mind az MX-5, mind az Alfa Spider árai várhatóan körülbelül 20 000 fontotól kezdődnek, és a Mazda valószínűleg egy kicsit olcsóbb lesz a márka etoszának megfelelő ár-érték arányú etoszával. Mindkét autó még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, és a termelés 2015 -ig nem kezdődik meg a Japánban a Mazda Hirosima üzemében.