Uncategorized

Új Jaguar XF Sportbrake: Képek, specifikációk és ára az Exec Estate

számára. Az új XF Sportbrake. Csatlakozik a szalonhoz, és megsemmisíti a pletykákat arról, hogy a régi modell konzerválása után az ingatlan testtye eloszlatására irányuló terveket terveznek.
A nagy szolgáltatás a kiegészítő csomagtartó hely, amelyet a nagyobb birtok vége jóváhagyott. A hátsó ülések helyén az új XF Sportbrake 565 literes kapacitással büszkélkedhet, amely 25 liter a szalonban. A 40:20:40 ülések összecsukása azonban feltárja a különbséget-az 1700 literes hangerővel a négyajtós 885 liter szégyen. A rakománytakaró és a négy lekötési pont is szerepel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb ingatlankocsik eladó
Ezekkel az ábrákkal az XF Sportbrake éppen megegyezik az 5 -ös sorozatú turnédal, amikor a gyakorlati szempontból vonatkozik. Az egyetlen különbség a kettő között a Touring további öt liter helye, a hátsó ülések függőleges. De az új Jaguar nem zavarja az E-osztályú birtokot, amely teljes 1820 liter kapacitást használ.
22

A Sportbrake a tervezési nyelvét az XF szalonból veszi, de a merülő ablakvonalakkal rendelkező Rakish birtokba morf. Egy opcionális panorámás tetőfedést használnak egy gesztusvezérelt vaksal, míg a csomagtérajtó lábát működtetett funkcióval rendelkezik.