Uncategorized

Új 2017 -es Ssangyong Rexton SUV: Fotók és hivatalos részletek

Az új Ssangyong Rexton ezen az őszen érkezik az Egyesült Királyság kereskedõinek – Trump autók és teherautók számára, mint például a Hyundai Santa Fe az űrben, valamint a Ford Edge -nek, valamint a Ford Edge -nek áron, eszközök és vontatási képesség.
Az új Rexton 4850 mm hosszú – tehát kb. 15 cm -rel hosszabb, mint az Egyesült Királyság kereskedőinek legnagyobb Hyundai SUV -ja. Az Ssangyong kínálata szintén szélesebb, 1 920 mm -nél -, valamint a tengelytávja ismét szignifikánsan hosszabb, 2865 mm.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A stílusa a Tivoli -tól származik – nevezetesen az a gyűrődés, amely a szélén esik, valamint az egyedi „púpos” a hátsó kerék fölött -, bár a felnőtt pillantás van az elülső oldalra, valamint a hátsó lámpákra is. Üljön át a hátsó ferdehátú lezáráson, és legyen egy Ford Kuga zaklatása róluk.
48

Az Ssangyong UK öt- és hét üléses konfigurációban kínálja a Rextonot-mindegyik négykerék-meghajtással és valószínűleg egy dízelmotorral (222 lóerős 2,0 literes benzin áll rendelkezésre, bár azt állítják, hogy nem valószínű, hogy elkészíti ezt. egyelőre a brit kereskedőknek). A 2,2 literes turbodízel, az úgynevezett E-XDI220, 182 lóerős és 420 nm nyomatékot hoz létre; Mindkét ábra enyhe növekedést jelent a meglévő autó felett. Nem bocsátottak ki üzemanyag -felhasználási vagy CO2 -kibocsátási adatokat.