Category

Új 2019 -es Ford Focus ST: A bejelentett árak és specifikációk

a Ford bejelentette az árképzési információkat és az új Focus St teljes specifikációját a nyár hivatalos bevezetése előtt. Az árak a belépő szintű dízelüzemű ferdehátú 29 495 GBP-től kezdődnek, és 33 095 GBP-re emelkednek a hatótávolságú benzin-alapú birtok számára.
Az MK4 Focus ST teljesítménye körülbelül 12 százalékkal javult az előző iterációhoz képest, míg a nyomaték körülbelül 17 százalékkal nőtt. Ezeknek a haszonnak lehetővé kell tennie, hogy a Focus St versenyezzen a 316 lóerős Honda Civic Típusú R -vel és a következő generációs VW Golf GTI -vel, amely várhatóan akár 300 lóerővel is rendelkezik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Ford Focus St Ride Review
A Ford továbbra is a Focus ST -t kínálja benzin- vagy dízel energiával. A benzin opció, amelynek ára 31 995 £, turbófeltöltéssel ellátott 2,3 literes négyhengeres EcoBoost egység lesz, 276 lóerő és 420 nm nyomatékot termelve. Egy hatfokozatú kézi sebességváltón keresztül táplálja az erejét az első kerekekhez, lehetővé téve a 0–62 mph 5,7 másodperces időt és a maximális sebességet 155 mph-ig.
13

A motornak a LAG-ellenes technológiával is rendelkezik, amint azt a Rally World Championship versenyzők találják meg. Ez a funkció, amely a Ford GT szuperautó és az F-150 Raptor pick-up fejlesztéséből származik, nyitva tartja a fojtószelepet, még akkor is, ha a sofőr felemeli a lábát a gázpedálról, megőrizve a nyomást a turbára és javítva a reakciót.