Category

„Pontosan ez az ideális idő az autóbemutatók számára, hogy újra feltalálják magukat”

A június 1-jén vártam az autóbemutatót és a káoszot-az a nap, amikor az értékesítési vezetők leporították az íróasztalokat, amelyek hónapok óta nem tudtak dolgozni. Miután tucatnyi franchise -márkakereskedést telefonált a szóban forgó történelmi hétfőn, ezt a leendő ügyfelet (nem mondtam nekik, hogy én is dolgozó újságíró vagyok) kellemesen megdöbbent a szokásos módon pozitív intézkedések. Soha nem ismertem, hogy az értékesítési szakemberek sokkal több kirúgással, barátságosabbak és befogadóbbak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ennek ellenére egy maroknyi nem tudta, nem, vagy „túl elfoglalt” a telefon felvételéhez. Szinte olyan rossz volt, hogy elavultak a rögzített üzenetek. Például: „bezártak vagyunk” a „kormányzati irányelvek” miatt, amelyek valójában már nem vonatkoznak. Időközben a határvonalat dühösen voltam, amikor hétfőn 16 órakor kaptam egy rögzített gördülést egy vezető kereskedőtől, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a normál nyitvatartási órákon kívül hívjak. Így vesznek el az ügyfelek – örökké.

Vásárolhatok egy autót a Covid-19 lezárása során? A kereskedők ma újból megnyílik

De a Diping Pastick-kereskedőm a napi díjat az eladónak kapta, aki válaszolt a telefonra (eddig olyan jó), mielőtt elrendelte volna, hogy e-mailben küldjem meg alapvető kérdésem/értékesítési kérdéseimet egy Ben nevű bloke-nak, aki esetleg nem vagy nem. Menj vissza hozzám. Ez, a 2020. április után, amikor az új autó regisztrációja 99,7 százalékkal csökkent évről évre, majd májusban, amikor 89 % -os volt! Hihetetlen.