Category

Új 395BHP Audi RS3 Sportback: Az árak és specifikációk felfedték

az Audi az Egyesült Királyság árait és előírásait mutatta be az új RS3 Sportback -hez, az autó debütálása után a márciusban a genfi ​​autókiállításon.
Az újonnan facelifikált A3 ferdehátú alapján az RS3 Sportback további energiát szerez az elődje felett, hogy szilárdan a forró nyílás piacának legélesebb végén tartsa, és új stíluscsípésekkel is büszkélkedhet.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb forró nyílások eladó 2017
Az első szeptemberi kézbesítéssel az RS3 Sportback már eladó, ára 44 300 font. Ez azt jelenti, hogy az Audi zászlóshajója, a Hot Hatch közel 2500 font prémiumot parancsol a legközelebbi riválisához-a Mercedes-AMG A 45-hez.
Drágább, de erősebb is. A motorháztető alatt egy átdolgozott 2,5 literes turbófeltöltős öthengeres motor, amely most 395 lóerő és 480 nm nyomatékot termel. Ez 33 lóerő extra csap, és az új motor 26 kg-os könnyebb, mint a régi, a súlymegtakarító anyagoknak köszönhetően, mint egy új alumínium hajtókar. Ez a 395 lóerős teljesítmény -szám azt jelenti, hogy 19 lóerővel ütközik a Mercedes riválisa.
A 0-62 mph-t 4,1 másodperc alatt küldjük el, és míg a maximális sebesség 155 mph-ra korlátozódik, az Audi kérésre 174 mph-ra képes felmérni a korlátozó küszöbét. Az üzemanyag -fogyasztás szempontjából az Audi 34mpg, a kipufogógáz -kibocsátás 189 g/km -es CO2 -nél.
16

Az energiát egy hétfokozatú, kettős tengelykapcsoló sebességváltó segítségével továbbítják a kerekekhez, amelyek egy quattro négykerék-meghajtású rendszert vezetnek, változó nyomaték-eloszlással.
A hagyományos A3 ferdehátúhoz viszonyítva az RS3 25 mm -es alsóban van, és szélesebb pályával büszkélkedhet – az első tengelyen 20 mm -rel szélesebb. A 19 hüvelykes könnyűfém kerekek otthon vannak, amelyek átmérőjű és hátsó átmérőjűek.
Az RS3 -ot egy nagy, fekete méhsejt rács jelöli, amelyet egy agresszívebb megjelenésű első kötény egészít ki, nagyobb szellőzőnyílásokkal. Egy kis tető spoiler és diffúzor hátul kerek, két nagy, ovális alakú kipufogógáz kilép a hátsó lökhárítóból.
16

A kabinban az RS3 fekete nappa bőrből készít sportüléseket, plusz egy lapos fenekű RS jelölt bőr kormánykerék alapkivitelben. Támogatóbb RS sportülések készítik az Opciók listáját, az Audi virtuális pilótafülke digitális műszeres kijelzőjével együtt, speciális RS képernyő -beállítással. A virtuális pilótafülke -rendszer alapkivitelben van felszerelve.

Az Audi RS3 a kedvenc szuper nyílásod, vagy valami más veszi a divatot? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!