Category

„A gyártók olyan autókat építenek, amelyek tartósan fejlődtek ki, és ez fáj nekik”

oly jól megtervezett, ragyogóan épített, lenyűgözően elismert és makacsul tartós tartós, számos az elmúlt évtizedben gyártott autók közül, hogy a tulajdonosok egyre inkább egyre inkább. Nem hajlandó árasztani őket – még akkor is, ha a motorjuk 100 000 mérföldet megsért.
A régi mondás megy: „nem készítenek olyanokat, mint régen”, és ez igaz. Tény, hogy a 2000-es és 2010-es években jobban építették őket, mint régen.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Új autók értékesítése 2019
A készpénzre szorított autós számára, amelyen ügyeleti bontási/helyreállítási szolgáltatással rendelkeznek, plusz egy váratlan javítás és MOT-félelmekhez tartozó alapanyag, az öregedő autók nagyszerűek. Azok, akik felkészültek arra, hogy megbirkózzanak a bizonytalanságokkal és a kockázatokkal, tudják, hogy a legjobb szerény régi autó birtokolható és nevetségesen kevés pénzért futhat.
De ez egy kétélű kard, és súlyos-és súlyosbodó-fejfájás az autógyártók számára, akik közül néhány már nem jövedelmező. Kétségbeesetten kell eladniuk a gyári fresh autók növekvő mennyiségét-nem csak néhány pótalkatrészt, hogy az Old Bangers végiggördüljön-egyszerűen annak érdekében, hogy túléljék, mielőtt nyereségüket termékekbe, gyártósorokba és személyzetbe újrafuttatnák.
A legfrissebb adatok, amelyeket csak feltártam, egyértelmű bizonyítékot kínálnak arra, hogy az autók nemcsak hosszabb ideig tartanak, hanem a vártnál sokkal több évig is maradnak az úton.