Uncategorized

Új 2019-es Renault Master: Az Egyesült Királyság árai és specifikációi megerősítették

A Renault Vans megerősítette az árakat a nagykereskedelmi Renault Master nagy furgon jelenlegi verziójára. Az elsőkerék-meghajtó SL28 modell, amelyet egy DCI 135 motor üzemeltet, a szervizcsomagolásban, 26 350 GBP-től fizet, a HÉA kivételével, a tartomány 57 300 fontra emelkedett a Top-Spec Zero-emissziós elektromos modellnél.
A legfrissebb mester előnyei egy új előlap, sokkal hatékonyabb motorokból és a járművezetők fedélzeti technológiájának javításából származnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A stílusváltozások közé tartozik egy új orr kialakítás, C-alakú nappali futófényekkel, hasonlóan a Megane nyíláson találhatóhoz. Hozzáadva egy új, függőleges rács- és motorháztető vonalat, extra króm díszítéssel, míg a Renault szürke festék opciót kínál a Standard White alternatívájaként.
• A legjobb nagy panel furgonok, amelyeket most kaphat
Belül a kabinot felújították, hogy beépítsék a személygépkocsi-felállásból származó tervezési érintéseket, miközben a multimédiás képernyő helyzetét az irányítópultra vezették, összehasonlítva az aktuális kisteherautó képernyőjével, ahol a visszapillantó tükör lenne általában ül. Sokkal több tároló van, beleértve a további fedett tárolót és a kesztyűs doboz feletti húzó tálcát (bár ez a szolgáltatás nem fogja elérni az RHD modelleket), míg a vezeték nélküli telefon töltése szintén rendelkezésre áll.