Uncategorized

Új 2017 -es Ford Kuga Facelift: A teljes árképzés, valamint a kitett specifikációk

a Ford még több részletet fedtek fel a frissített Kuga -ról, csakúgy, mint az ügyfelek számára nyitott vásárlási könyvek. A Renault Kadjar rivális frissített külső stílus, új motorváltozásokat és továbbfejlesztett technikát kap.
Az új Kuga megvásárolható, és a költségek 20 845 GBP-től kezdődnek a Zetec kialakításának, amelynek 118 lóerős 1,5 literes EcoBoost Turbo benzinmotorja van. Annyira léphet, mint a titán-specifikáció, 24 245 £ -tól, az elegáns új ST-line díszítéssel 25 845 fontotól kezdve.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A zászlóshajó Vignale verziója, a testreszabott stílusú, valamint a sokkal felfelé irányuló belső terekkel, 30 795 GBP-től kezdődik, a 148 lóerős 2,0 literes TDCI dízelmotorral, valamint az elsőkerék-meghajtással. Hasonlóképpen a motor 178 lóerős verziójával (négykerék-meghajtással) is meg lehet tüntetni, a 179 lóerős 1,5 literes EcoBoost benzinnel, automatikus sebességváltóval, valamint négykerék-meghajtással.
15

Mint a képekből látható, az új Kuga egy felülvizsgált elülső részből részesül, módosított rácstervezéssel, újracsomagolt LED nappali futófényekkel, valamint egy másik helyen átalakított lökhárítókkal. A hátsó végét egy átalakított csomagtartó és a hátsó lámpa kezelésével frissítik. A legfontosabb specifikus minták a hamis diffúzorot, valamint a lökhárító hátsó lámpáin kívül tartják a hamis diffúzorot.
A vásárlók 17, 18 vagy 19 hüvelykes kerekeket kapnak, plusz két új szín: Gárda szürke és réz pulzus. Hasonlóképpen is meg lehet tüntetni egy elektromosan behúzható vontató sávot, amelyet a hátsó lökhárítóvá alakítottak. A Ford azt reméli, hogy a frissítések további kifinomult szintet adnak a Kuga -nak.