Category

Új 2017. évi Audi RS5: Az Egyesült Királyság árai 444 lóerő-kupé

-ra bejelentették, miután egy csillogó Genfi Autószalonbemutató debütált, az Audi második generációs RS5 kupéja az Egyesült Királyságban leszállt ebben a hónapban. A 444 lóerős BMW M4 rivális első szállításának 62 900 GBP -től ára nyáron kezdődik.
Az Audi azt is megerősítette, hogy az RS5 szokásos lesz a virtuális pilótafülke digitális műszer kijelzőjével, valamint a Quattro Sport hátsó differenciáljával. Az opciók között szerepel a szén-szálú tető, a dinamikus útvezérlő felfüggesztés és a hangosabb RS kipufogó.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb sport autók a piacon
Az RS5 stílusfrissítései tükrözik a tartományban lévő racionális állapotát. Elöl egy fekete méhsejt rács, amelyet két nagy, szögletes levegő szellőzőnyílás szegélyez. Az RS5 álláspontját szélesebb körű kerékkák hangsúlyozzák, és új öt Speake 19 hüvelykes könnyűfém kerekeken halad-a nagyobb 20 hüvelykes kerekek készítik az opciók listáját. A hátsó rész körül az autó tartja aláírási ovális kipufogócsoportját, egy új hátsó diffúzor és egy kis csizmás ajak spoiler mellett.
14

A motorháztető alatt az RS5 két hengert dob ​​le, és 2,9 literes iker-turbófeltöltéssel ellátott V6-ot kap, 444 lóerővel. Ugyanaz a hatalmi figura található a régi V8 -as Powered RS5 -ben, de a nyomaték 170 nm -ről 600 nm -re emelkedik.
Ez az új motor mindössze 3,9 másodperc alatt 0-62 mph-ig tartja az autót, és egy opciós csomaggal, amely eltávolítja a korlátozót, akkor a 174 mph-os laposság elérése. Ez gyorsabbá teszi, mint az előző modell, amely 4,6 másodperc alatt készítette a sprintet, de hatékonyabb is.
Az új motor 32,5mpg és 197G/km szén -dioxid -kibocsátását kezeli, ami 17 % -kal jobb, mint a régi V8 modell. Ez részben az alacsonyabb járdaszegélynek köszönhető: az új modell 60 kg -os, most 1,655 kg súlyú.
A nyolc sebességű Tiptronic automatikus sebességváltó mind a négy kerék vezet, 40:60 energiaeloszlással, tehát a legtöbb erő a hátsó kerekek felé halad. Opcionális sport-differenciálművet kínálnak az autón, és a hátulján lévő multi-link felfüggesztés helyettesíti a trapéz-láncot az előző modellből. Ez egyedülálló az RS modellre. A járművezetők természetesen több vezetési mód közül választhatnak, hogy megfeleljenek az előző útnak is.

14

Az RS5 belsejében olyan sportülések vannak, amelyek opcionális gyémánt varrással, lapos fenekű kormánykerékkel és RS logókkal vannak a kabin körül. Az Audi virtuális pilótafülke jelen van, és információkat tartalmaz a nyomatékról és a G-erőkről, valamint egy váltófény a Rev Limiternél.
Mit gondolsz az új Audi RS5 -ről? Tudassa velünk a megjegyzésekben …